Wil jij ook ambassadeur worden?

Als je ook wilt vloggen of bloggen over de verpleeghuis, verzorging of thuiszorg meld je dan aan als ambassadeur! 

Ambassadeur JimTeamleider bij Stichting Eykenburg

Hoi! Ik ben Jim en sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Stichting Eykenburg. Als teamleider op een somatische afdeling ben ik de spil in het web. Na mijn opleiding verpleegkundige wist ik al snel wat ik wilde, namelijk samen met mijn collega’s werken aan verbetering in de zorg. Het leukste in mijn werk vindt ik dat ik van bewoners en familie complimenten krijg hoe goed wij als team de zorg verlenen. In mijn vrije tijd geniet ik van gezellig een drankje doen en verschillende steden te bezoeken.

Ambassadeur Carmen, MBO-Verpleegkundige bij Evita Zorg

Mijn naam is Carmen en ik doe de MBO-V opleiding en werk daarnaast bij Evita Zorg sinds juni 2017. Ik ben bijna halverwege de opleiding en ben hier erg enthousiast over. In eerste instantie had ik een heel ander beeld van de Thuiszorg, ik dacht dat je alleen steunkousen moest aandoen en medicijnen moest uitdelen en dan gelijk weer weg. Maar door een college dat ik op school heb gevolgd zag ik in dat de Thuiszorg een heel mooie tak in de zorg is. Het mooiste in het vak vind ik het dagelijkse contact met de mensen en de band die je daarmee opbouwt. Je bent een steunpunt in hun leven, omdat je ze helpt met de (dagelijkse) dingen die ze zelf niet meer kunnen. In mijn vrije tijd ben ik vaak op het hockeyveld te vinden. Daarnaast natuurlijk met vriendinnen veel gezellige dingen doen.

Ambassadeur Angelique, Zorgcoördinator bij Saffier

Ik ben Angelique  en werk als Zorgcoördinator bij Saffier. Ik werk hier al 12 jaar met de doelgroep syndroom van Korsakoff. Hiervoor heb ik een opleiding Verzorgende IG gevolgd en ben ik nu leerling verpleegkundige. In mijn vak maak ik dagelijks mooie zorgmomenten mee, maar eentje zal mij altijd bij blijven. Op de afdeling waar ik werkte waren twee oudere heren echte maatjes. Helaas moest een van de mannen verhuizen naar de andere kant van het land. Daarom ben ik met de bewoner die is gebleven op een dag afgereisd naar de andere meneer om ze weer voor een dagje bij elkaar te brengen. De blijdschap op de gezichten was zo onbetaalbaar en kostbaar, dit zijn de bijzondere momenten wat mijn vak zo mooi maakt. Echt iets voor een ander betekenen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik heb een zoontje van zes jaar. Ik sport graag en kijk graag allerlei series

Ambassadeur DaisyHuisverpleegkundige bij Florence

Ik ben Daisy Fung en ik ben 22 jaar oud. Sinds een aantal maanden werk ik als huisverpleegkundige voor wijkteam Boogvoorde in Rijswijk. Het leuke aan dit vak vind ik het ontmoeten van vele mensen en erachter komen wat een bijzondere levensverhalen zij hebben. Dit laat bij mij iedere keer een indruk achter. Of het nou om iemand gaat die overlijdt, het begeleiden van de familie of om het vasthouden van iemands hand en hem kunnen ondersteunen bij zijn moeilijkheden. Ik vind het mooi om te zien hoe positief men nog in het leven staat ondanks alles wat zij meemaken. En ik zie hoe dankbaar zij zijn voor de zorg die zij krijgen. Dit inspireert mij om met dit werk door te gaan en eens in de tijd dit vorm te geven in een blog. Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd af te spreken met vrienden, te tekenen, fotograferen of mijn gedachten leeg te maken door middel van een fijne boswandeling.