Argos Zorggroep

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen wij bij hen thuis of in een van onze huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Cardia

Cardia is een christelijke zorgorganisatie in Den Haag en Rijswijk. Wij geloven in goede zorg met persoonlijke aandacht voor mens en omgeving. Dat doen wij vanuit onze compassie met mensen en voor iedereen: ongeacht leeftijd en achtergrond.

Direct Zorg

Directzorg is een goed georganiseerde thuiszorgorganisatie en heeft haar werkgebied in Zuid Holland. Met grote betrokkenheid en een warm kloppend hart biedt Directzorg haar cliënten thuiszorg die op de wensen van de individuele cliënt is afgestemd. Echt maatwerk dus. De medewerkers van Directzorg dragen de kenmerken uit van grote betrokkenheid die ten goede komt van de cliënt.

Evita Zorg

Evita Zorg is een innovatieve thuiszorgorganisatie en is gevestigd in Den Haag. Het werkgebied van Evita is regio Haaglanden.

Florence

Florence biedt onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, jeugdgezondheidszorg, advies en service in Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Wij doen dit met ruim 4.000 deskundige medewerkers en een groot aantal vrijwilligers.

HWW Zorg

HWW zorg heeft als Missie: ‘’Een glimlach op ieders gezicht’’, te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners

werken bij HWW zorg

Pieter van Foreest

Bij Pieter van Foreest werken zo’n 3400 medewerkers. Samen met maar liefst zo’n 2400 vrijwilligers hebben zij de missie om onze cliënten van betekenis te laten zijn.

Respect Zorggroep

Onze cliënten, daar draait het om bij Respect Zorggroep. Hun welzijn en gezondheid is onze eerste zorg. Om de kwaliteit van leven en het welzijn van onze cliënten te vergroten.

Saffier

Bij Saffier staat de cliënt centraal. We richten ons op wie iemand is en wat hij of zij nog kan en wil. Kwaliteit van leven en eigen regie zijn voor ons het uitgangspunt, niet leeftijd en beperking.

Stichting Eykenburg

Stichting Eykenburg staat bewoners van Den Haag bij om met de zorg die zij nodig hebben, ouder te kunnen worden. We bieden daarvoor een optimaal pakket aan diensten.

Werken bij Eykenburg

WZH

Met 12 woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere woonzorgprojecten in de regio Haaglanden is WZH op het gebied van ouderenzorg één van de grotere organisaties in de regio.

De Haagse Hoge School

Let’s change! Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. Wij willen de wereld waarin wij leven veranderen, verbeteren. Maar dat lukt alleen als we dat samen doen, zelf groeien en zo mee veranderen.

MBO Rijnland

mboRijnland is een regionaal opleidingencentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Behalve middelbaar beroepsonderwijs verzorgen we ook cursussen voor volwassenen.

ROC Mondriaan

ROC Mondriaan biedt opleidingen aan op mbo-niveau. In de sectoren Zorg en Welzijn zijn er twee verschillende leerwegen: BOL & BBL. Bij de BOL ga je vijf dagen per week naar school en leer je in de praktijk tijdens je stages.