Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen wij bij hen thuis of in een van onze huizen voor verzorging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon.

Elke dag zetten onze medewerkers zich in voor goede en liefdevolle zorg voor ouderen met lichamelijke en/of geestelijke problemen. Dankzij aandacht en een luisterend oor creëren onze medewerkers kleine of grote geluksmomenten voor de ouderen waar wij voor zorgen. Wij vinden dit bijzonder en zijn hier dankbaar voor, want zó kunnen wij het verschil maken.

Opleiding bij Argos Zorggroep

We investeren in jouw deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling door goede opleiding en bij- en nascholing van medewerkers. Binnen Argos Zorggroep hebben we een eigen opleidingsinstituut Argos Academy waar we medewerkers zelf opleiden en bijscholen.

Werken bij Argos Zorggroep

De veranderingen en transities in de zorg stellen ons voor grote uitdagingen. Onze cliënten stellen hogere eisen aan zorg en dienstverlening en financieringsstromen worden ingewikkelder. De actualiteit en berichtgeving tonen aan dat deze ontwikkelingen des te meer in de ouderenzorg te zien zijn. In die dynamiek willen we als organisatie vooruit en het verschil maken. De zorgorganisatie van de toekomst omarmt vernieuwing en innovatie en weet constante verandering op te nemen in de organisatie. Argos Zorggroep werkt vanuit een zorgvisie voor een klantgerichte benadering. Door het investeren in kwaliteit, gastvrijheid en innovatie spelen we in op de vraag die de markt aan ons stelt. Als nieuwe medewerker kun je een bijdrage leveren aan verwezenlijken van  onze ambities.

Stage lopen bij Argos Zorggroep

Bij Argos zijn er ook mogelijkheden om stage te lopen. Naast stage lopen in de directe cliëntenzorg en behandeling, zijn er ook mogelijkheden in de ondersteunende diensten (zoals communicatie of HRM). Ze kunnen het karakter hebben van oriëntatie, werkervaring op doen of een afstudeeronderzoek. Als je bij ons stage loopt, krijg je een stagevergoeding. Als je belangstelling hebt, stuur dan een open sollicitatiebrief met je motivatie, doel en aard van de stage en je cv.