Directzorg is een goed georganiseerde thuiszorgorganisatie en heeft haar werkgebied in Zuid Holland. Met grote betrokkenheid en een warm kloppend hart biedt Directzorg haar cliënten thuiszorg die op de wensen van de individuele cliënt is afgestemd. Echt maatwerk dus. De medewerkers van Directzorg dragen de kenmerken uit van grote betrokkenheid die ten goede komt van de cliënt.

Opleiding bij Directzorg

Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Er worden regelmatig themabijeenkomsten georganiseerd over specifieke onderwerpen en jaarlijks bijscholingen voor de meest voorkomende voorbehouden – en risicovolle handelingen.

Al onze collega’s die zichzelf graag verder ontwikkelen, kunnen wanneer zij één jaar in dienst en 20 uur per week werkzaam zijn kenbaar maken in aanmerking te willen komen voor de leerzame opleidingen Verzorgende IG, Verpleegkundige niveau 4 of HBO-Verpleegkundige.

Werken bij Directzorg

Je werkt altijd bij mensen thuis, dit maakt je werk boeiend en afwisselend. Met een sterke focus op persoonlijke aandacht staan de individuele wensen van onze cliënten centraal in onze zorgvisie. Onze medewerkers hebben vaste cliënten met voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Wij houden rekening met de plaats waar jij wilt werken, het aantal uur en welke tijden. Zo kun je werk en privé prima combineren. Hoe flexibeler je bent, des te meer uren je kunt werken!

Bij Directzorg kennen wij geen zelforganiserende teams, ieder team heeft een zorgcoördinator die het eerste aanspreekpunt is voor teamleden, cliënten, huisarts en overige behandelaars. Er worden geen vaste routes gelopen en de planning en aansturing wordt vanuit het vestigingskantoor geregeld (en niet binnen de teams). Prettig werken dus!

Stage lopen bij Directzorg

Als leerling Verzorgende IG of Verpleegkundige (niveau 4 of 5) bieden wij je graag een stageadres binnen de thuiszorg waar je veel ervaring op kunt doen. Tijdens de stageperiode wordt je goed begeleidt en ondersteund bij handelingen en opdrachten die je tijdens je stage moet uitvoeren door onze werkbegeleider en praktijkopleider. Misschien bevalt het je zo goed dat wij je na je stageperiode welkom mogen heten als onze nieuwe collega. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.