Florence biedt onder meer thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, jeugdgezondheidszorg, advies en service in Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Wij doen dit met ruim 4.000 deskundige medewerkers en een groot aantal vrijwilligers.

Opleiding bij Florence

Om het leren en ontwikkelen te kunnen waarborgen, heeft Florence een eigen opleidingscentrum, de Florence Academie. Zij bieden veel verschillende trainingen, leertrajecten en e- learning modules aan. In overleg met leidinggevende en met trainers/coaches van de academie wordt bepaald welke trainingen jouw werk leuker en  beter maken.

Je kunt ook op eigen initiatief via de academie opleidingen, trainingen of workshops volgen, de academie geeft advies en stelt eventueel  individuele leertrajecten op.

Trainers/coaches van de academie komen ook naar de werkvloer. Door middel van training on the job, gaan de trainers op individueel niveau of met gehele team trainings-/ontwikkelvragen begeleiden zodat het direct in de praktijk kan worden uitgevoerd. Op deze wijze wordt het beste uit de individuele medewerker of team naar boven gehaald. Hierdoor wordt het leren en werken geïntrigeerd en herkenbaar, maakt leren leuk en efficiënt.

Werken bij Florence

Werk je graag zelfstandig? Of liever met collega’s? Wil je je graag specialiseren? Of ben je een echte allrounder? Bij Florence heb je altijd iets te kiezen. Met de vele verschillende soorten zorg die we bieden, is er altijd wel een uitdaging die bij jou past. Kijk je er naar uit om samen met ons de ambities waar te maken? Kom dan werken bij Florence!

Stage lopen bij Florence

Florence biedt stageplaatsen voor studenten in zorg of welzijn maar ook voor studenten in de ICT, financiële sector, secretariaat en horeca!

Voor stages in de zorg /welzijn werkt het stagebureau nauw samen met:

  • mboRijnland
  • ROC Mondriaan
  • Haagse Hogeschool
  • Hogeschool Leiden

De stageplaatsen die wij jaarlijks aanbieden worden in eerste instantie door studenten van  de bovenstaande opleidingsinstituten gevuld. Zit je op een van deze scholen en wil je graag stagelopen bij een van