HWW zorg heeft als Missie: ‘’Een glimlach op ieders gezicht’’, te verzorgen. Dit gebaseerd op tevreden klanten, trotse medewerkers en trouwe partners. Dat kan alleen als we voor al deze groepen waarde toevoegen, hen raken in hun hart en actief luisteren naar wat hen positief, vrolijk en opgewekt maakt. Onze visie is dat wij samen willen werken, zodat onze cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn in kwetsbare tijden. De kernkwaliteiten van onze medewerkers zijn passie voor zorg, professionaliteit en zichtbaar sprankelend gedrag, waarbij ons ethisch kompas gericht is op de kernwaarden: dichtbij, veelzijdig en slagvaardig.

Opleiding bij HWW zorg

HWW zorg biedt verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan. In overleg met de manager kun je als medewerker van HWW zorg starten met een opleiding die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, ambitie en vakbekwaamheid.

Indien je een opleiding wilt volgen die afwijkt van het centrale aanbod van HWW zorg, kun je dit natuurlijk kenbaar maken bij je manager. De manager zal vervolgens beoordelen in hoeverre deze opleiding bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, wat de leerbehoefte is, wat de ontwikkelingen zijn binnen de afdeling (en de organisatie) en wat de benodigde competenties zijn waaraan je moet voldoen.

Werken bij HWW zorg

HWW zorg wil dat iedereen kan leven op de manier die het best bij hem of haar past. Deze klantgerichte aanpak is mogelijk omdat bij HWW zorg professionals werken.

Wij houden van mensen die hun grenzen opzoeken en het maximale uit zichzelf willen halen. Wil jij ook werken bij HWW zorg? Kijk dan bij het vacatureoverzicht voor alle actuele vacatures.

Stage lopen bij HWW zorg

Zoek je een stage voor de opleiding helpende, verzorgende of verpleegkundige? Voor stages in de zorg werkt HWW zorg nauw samen met het SBBL. Het SBBL verzorgt stages van studenten die een zorgopleiding volgen in het MBO- en HBO onderwijs. Het SBBL werkt exclusief voor ROC Mondriaan

Wij sturen alle openstaande stageplaatsen op aan het SBBL en zij matchen dit met de studenten van bovenstaande scholen. Alle studenten van deze scholen die stage moeten gaan lopen, worden door de studieloopbaan begeleiders aangemeld bij het SBBL. Het is ook mogelijk om zelf via het SBBL een aanmelding te sturen voor een stageplaats.

Wil je graag stagelopen bij HWW zorg? Geef dan op het aanvraagformulier HWW zorg als voorkeur aan!