Pieter van Foreest

Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, biedt Zorg Thuis, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Er werken 3400 medewerkers bij Pieter van Foreest en we mogen rekenen op de ondersteuning van zo’n 2400 vrijwilligers.

Alles naar Wens?

Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op de persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij willen we helpen om de kwaliteit van leven te behouden. We ondersteunen, zodat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig hun eigen leven kunnen leiden op de manier die ze wensen. Of men nu ‘op leeftijd’ is of wat jonger, we staan graag klaar met raad en daad. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen. Bij Pieter van Foreest staan de wensen en behoeften van de cliënt centraal. In Pieter van Foreest treft men een ‘partner’ op wie men kan vertrouwen, die helpt met aandacht en respect.

Pieter van Foreest

Ruimte voor ontwikkeling

Kom je bij ons werken, dan investeren wij graag in jou. Dankzij je opleidingsbudget zijn er allerlei mogelijkheden om je vakinhoudelijk te verdiepen, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen of leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. Naast je dagelijkse werk, leer je natuurlijk ook veel van je collega’s. Je kunt ook competentiegerichte trainingen volgen. Uiteraard stimuleren wij dat je congressen en studiedagen bezoekt.

Kortom, bij ons blijf jij jezelf ontwikkelen, zowel op professioneel alsook op persoonlijk niveau.

Werken bij Pieter van Foreest

Werken bij Pieter van Foreest is werken bij een grote en veelzijdige organisatie met alle voordelen van dien. Of je nu kiest voor een baan in één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen of juist voor een baan op de revalidatie of palliatieve afdeling, het kan allemaal.

Ook een baan in de Thuiszorg, hulp bij het huishouden, de dagbehandeling of bij het kennis en behandelcentrum behoren tot de mogelijkheden. Bij Pieter van Foreest voelen zowel bewoners als medewerkers zich snel thuis.

Stage lopen bij Pieter van Foreest

Pieter van Foreest biedt stageplaatsen aan waarbij je veel ervaring kan opdoen in diverse vakgebieden. We hebben stageplaatsen voor studenten die een opleiding in zorg of welzijn op MBO en HBO niveau volgen, maar ook stageplaatsen voor studenten met een ICT, secretariaat of marketing & communicatie opleiding.

Voor stages in de zorg /welzijn werkt het stagebureau nauw samen met:

  • ROC Mondriaan
  • Haagse Hogeschool
  • Hogeschool Rotterdam

De stageplaatsen die wij jaarlijks aanbieden worden in eerste instantie door studenten van de bovenstaande opleidingsinstituten gevuld.
Zit je op één van deze scholen en wil je graag stagelopen bij een van onze locaties of thuiszorgteams dan kun je dit aangeven bij de stagecoördinator van je school.