Onze cliënten, daar draait het om bij Respect Zorggroep. Hun welzijn en gezondheid is onze eerste zorg. Om de kwaliteit van leven en het welzijn van onze cliënten te vergroten, zijn de medewerkers hierbij onze belangrijkste bouwsteen. Zij werken vanuit drie kernwaarden, zodat elke medewerker weet waarvoor Respect Zorggroep staat. Deze kernwaarden zijn: Visie, Verbinding en Verantwoordelijkheid. Respect Zorggroep wil de medewerkers hierbij zoveel mogelijk ondersteunen, enthousiasmeren en opleiden

Respect Zorggroep

Het opleiden van leerlingen en stagiaires in de zorg is al jarenlang een belangrijk onderdeel van Respect Zorggroep. De volgende opleidingen worden in samenwerking met verschillende ROC’s:

  • Verpleegkundige (niveau 4) (tijdelijke aannamestop)
  • Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG, niveau 3)
  • Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2) (tijdelijke aannamestop)

Elke afdeling heeft een praktijkbegeleider die de leerlingen en stagiaires coacht, begeleidt en samen met het team van de afdeling zorgt voor voldoende leermomenten. Respect heeft verschillende afdelingen, waardoor je met veel aspecten van het vakgebied te maken krijgt.

Werken bij Respect Zorggroep

Respect Zorggroep wil zorg leveren die optimaal aansluit op de wensen en behoeften van cliënten. Dat betekent dat onze dienstverlening voorop staat. De kwaliteit daarvan wordt in de eerste plaats bepaald door de medewerkers. Daarom hechten wij veel waarde aan werksfeer en werkomgeving; iedereen moet goed en plezierig bij ons kunnen functioneren. Tel daarbij dat de ouderenzorg volop in beweging is en dat Respect graag meebeweegt. Best interessant dus. Bekijk daarom onze mogelijkheden.

Stage lopen bij Respect Zorggroep

Respect Zorggroep biedt ook tal van mogelijkheden voor het lopen van korte of langere stages. Dit kan binnen de zorgafdelingen, maar ook binnen de ondersteunende afdelingen zoals de facilitaire dienst en ICT. Ook het Advies- en Behandelcentrum heeft mogelijkheden voor stagiaires van uiteenlopende opleidingen. Voor informatie kun je terecht bij m.ariens@respectzorggroep.nl, telefoon 070-3061020

Scholieren uit het voortgezet onderwijs kunnen bij Respect Zorggroep hun maatschappelijke stage lopen. De scholier moet bij aanvang van de stage minimaal 15 jaar zijn. De stage duurt minimaal vier aaneengesloten dagen (maandag tot vrijdag tussen 8.00-16.00 uur, niet in het weekend, niet na 16.00 uur, geen losse dagen/uren). Wij stellen per week een beperkt aantal plaatsen ter beschikking.