Met 12 woonzorgcentra, thuiszorg en meerdere woonzorgprojecten in de regio Haaglanden is WZH op het gebied van ouderenzorg één van de grotere organisaties in de regio. Bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) kunt u terecht voor zorg, behandeling en begeleiding bij Dementie; Chronische lichamelijke aandoeningen (somatiek); Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en Geriatrische Revalidatiezorg. Wij zijn erkend specialist ouderenzorg in de regio Haaglanden en nationaal NAH-expertisecentrum. Onze missie is om te ondersteunen bij behoud van eigen regie en kwaliteit van leven bij fysieke en/of geestelijke beperkingen. Wij gaan het gesprek met u aan vanuit de kernwaarden open, samen en geborgen. Onze belofte: wij bieden u ons hart, hoofd en onze handen.

Opleiding bij WZH

Je kunt bij WZH terecht voor een leerplek in zorg, behandeling en begeleiding bij: Dementie, Chronische lichamelijke aandoeningen (somatiek), Niet Aangeboren Hersenletsel, Geriatrische Revalidatiezorg en Thuiszorg.

Wil je doorleren na het behalen van je middelbare schooldiploma? Al onze woonzorgcentra bieden opleidingsplaatsen aan voor diverse zorgopleidingen. Je kunt werken en leren onder deskundige begeleiding een verzorgend beroep leren. Wil je de BBL opleiding doen, kijk dan tussen onze vacatures!

Werken bij WZH

Wil jij een leuke en uitdagende baan in de zorg? WZH is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die samen met hun collega’s de beste zorg willen leveren aan onze cliënten.

Onze medewerkers omschrijven WZH als: “een klantvriendelijke, vernieuwende en trotse zorgorganisatie waarbij het draait om de cliënt”. Of je nu verzorgende, verpleegkundige, adviseur of manager bent, onze werkzaamheden zijn altijd gericht op het hart van de organisatie, namelijk de cliënt. De werksfeer is persoonlijk, open en collegiaal. Bij WZH mag je zijn wie je bent, dus neem vooral jezelf mee naar het werk!

Stage lopen bij WZH

Wil jij graag stagelopen of leren en werken bij een zorgorganisatie die specialist is in ouderen- en NAH-zorg? Met 12 woonzorgcentra in de regio Haaglanden en een thuiszorgtak kun je bij WZH veel ervaring op doen in diverse vakgebieden.

WZH heeft stageplaatsen voor zorg-, welzijn- en facilitaire opleidingen op MBO en HBO niveau. Ben jij een echte zorgtopper en heb jij je stageperiode succesvol afgerond, dan ontvang je van WZH een intentieverklaring. Met deze verklaring kun je na je opleiding werken bij WZH. Wil jij graag stagelopen stuur je CV en motivatie naar lerenenontwikkelen@wzh.nl en er wordt contact met je opgenomen.