Kijkje bij Angelique, zorgcoördinator
17873
post-template-default,single,single-post,postid-17873,single-format-video,bridge-core-2.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Kijkje bij Angelique, zorgcoördinator

Wij namen een kijkje in de ‘keuken’ bij onze  Angelique de Wolf , zorgcoördinator bij #Saffier, locatie #DomusNostra. Over werken in de zorg, werken bij Saffier, werken met mensen met het syndroom van Korsakov en ontwikkeling en scholing in de zorg. Nieuwsgierig? Kijk gauw en laat ons weten wat je er van vindt! Ook werken in de zorg? www.saffiergroep.nl/vacatures-saffier
#oogvoorwattelt #mooimensenwerk

Wat denken jullie, was de koffie zuur?

#ikzorg #zurekoffie #zorgambassadeur #zorg #korsakov